Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Ганущин та Зінон Котик допомогли відправити голову Стрийської РДА Михайла Василишина у відставку

У суботу, 15 березня, заступники голови Львівської ОДА Олександр Ганущин та Зінон Котик їздили у Стрийський район, де запропонували голові РДА Михайлу Василишину «добровільно» написати заяву на звільнення із посади за власним бажанням. Як стало відомо «Гал-info» із власних достовірних джерел, Михайло Василишин відмовився писати заяву на звільнення за власним бажанням, після чого було направлено подання у Київ про його відставку. Сам же Василишин одразу пішов на лікарняний.
Водночас, як повідомляє джерело, питання про звільнення Василишина у Києві уже вирішено. На його місце, за інформацією джерела, буде призначено т. в. о. голови Стрийської РДА Євгена Кухара.
Прокоментувати ситуацію «Гал-info» попросило безпосередньо Олександра Ганущина, який зазначив: «Це не коментується». На уточнююче запитання, хто може прокоментувати цю ситуацію, Ганущин відповів так: «Хіба сам Василишин. Я з цього приводу коментарів не даю».
Михайло Василишин у коментарі «Гал-info» зазначив: «Я зараз перебуваю на стаціонарному лікуванні у лікарні. В мене серйозна хвороба нирок, був приступ. Я не можу давати жодних коментарів та інтерв’ю, оскільки перебуваю у лікарні».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ