Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Ганущин вимагає щоб фракція БЮТ „пішла на дієве каяття”

На вчорашній сесії Львівської обласної ради зусиллями фракції БЮТ (фракція не голосувала) було провалене важливе питання про погодження клопотань на отримання та продовження терміну дії ліцензій та проектів гірничих відводів. Те, що ЛОР не прийняла вчора цього рішення, може вилитися у припинення діяльності підприємств Львівщини, які вже не перший рік займаються видобутком надр.
Як заявив під час сьогоднішнього засідання ЛОР член фракції НРУ Олександр Ганущин, фракція БЮТ має нести відповідальність за прийняття такого некомпетентного рішення: „Я вимагаю щоб фракція БЮТ пішла на дієве каяття, тобто самостійно повторно внесла у порядок денний розгляд питання про продовження терміну дії ліцензій та проектів гірничих відводів, інакше я зберу адреси всіх цих підприємств (в тому числі і „Львівгазвидобування”), яких ми вчора успішно позбавили ліценцій, і вишлю їм список, як голосувала фракція БЮТ”.
На початку сьогоднішнього сесійного засідання голова ЛОР Мирослав Сеник також запропонував переглянути це питання, оскільки головою постійної комісії Михайлом Ковалем недостатньо компетентно було підготовлено питання порядку денного. Ідею переглянути вищезгадане питання порядку денного підтримала низка депутатів ЛОР, виступаючи з місця.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ