Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Мороз любить робити дивні заяви – Степан Курпіль

„Мороз часто робить дивні заяви, які в даний момент йому вигідні”, – повідомив у коментарі „Гал-info” народний депутат України Степан Курпіль, коментуюючи оприлюднену заяву Олександра Мороза, який заявив, що були домовленості з БЮТ про підтримку в цілому Закону „Про імперативний мандат” і „Про опозицію” в першому читанні, що і було зроблено в парламенті.
       „Я вважаю, що в кінцевому результаті цей закон буде врешті-решт прийнятим. Із голосування нашої фракції цілком зрозуміло, що про це були відповідні домовленості. Проте остаточно доля цього закону буде прийматись непросто, враховуючи слова Олександра Мороза”, – сказав Степан Курпіль.
На думку народного депутата, спікер парламенту „хоче внести додаткові непорозуміння у середину самої коаліції і у опозицію. Олександр Мороз тепер шукає шлях до відступу і йому вигідно поширювати подібного роду заяви”. 
Нагадаємо, Олександр Мороз зазначив сьогодні журналістам: "Жодних зобов'язань щодо ухвалення остаточно Закону „Про опозицію” не передбачалося". Голова Верховної Ради підкреслив, що в цьому законопроекті про опозицію "є зазіхання на функції, що до опозиції жодного відношення не мають".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ