Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Мороз нагадує мені Руслана Хазбулатова - Степан Курпіль

„Ми віримо в здоровий глузд Президента як гаранта Конституції, та ми не віримо в Мороза і так звану антикризову коаліцію. Олександр Мороз нагадує мені Руслана Імрановича Хазбулатова під час президентських виборів в Росії. Заяви, які він оголошує з трибуни парламенту, є антиконституційними, така людина не може очолювати вищий законодавчий орган держави”, – зазначив у коментарі кореспонденту „Гал-info” народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
„25-те липня - це точка відліку, що повинна стати початком кінця каденції Верховної Ради цього скликання. Ми усвідомлюємо, що Президент це може зробити не сьогодні, але ми переконанні в тому, що це відбудеться як мінімум до четверга і як максимум - до 2 серпня. Всі підстави для розпуску парламенту є, і це визнано офіційно. Цей крок не буде суперечити чинній Конституції України. З боку моралі ми не можемо допустити повернення до кучмістського режиму прем’єрства Януковича. Це б означало повернути Україну до вільних економічних зон на сході України та перехід економіки у тіньове русло”, – наголосив Степан Курпіль.
Коментуючи вчорашнє призначення головою підкомітету Верховної Ради з питань друкованих засобів масової інформації, Степан Курпіль зазначив, що „це нормальний та закономірний процес, коли представники опозиції входять до парламентських комітетів. Відбулося вже два засідання підкомітет, на ньому нами було розглянуто ряд питань, в тому числі і питання про висвітлення діяльності парламенту.  Наша фракція працює у відкритому  режимі, всі засідання фракції відбуваються за участю представників ЗМІ.”
Нагадаємо, що вчора, 24 липня, Степан Курпіль став головою підкомітету Верховної Ради з питань друкованих засобів масової інформації. До обрання депутатом Степан Курпіль працював шеф-редактором львівської газети «Високий Замок».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ