Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Мороз нарешті приїде до Львова

Олександр Мороз нарешті приїде до Львова. Як повідомив „Гал-info” керівник прес-служби Львівської обласної ради Василь Терещук, візит голови Верховної Ради в нашу область планується на 21 листопада.

„Поки що ми не дуже акцентуємо увагу на даті приїзду спікера, адже вже двічі його візит в нашу область зривався. Однак зараз схоже на те, що він таки відбудеться, бо у Львові працює протокольна група, яка розробляє план маршруту Олександра Мороза та визначає його програму перебування у нашому місті, — пояснив Василь Терещук. — Планується, що голова Верховної Ради прибуде до Львова у вечері 20 листопада, а 21 листопада із самого ранку почнуться заплановані заходи. Програма має бути досить насиченою”.
Перше за все у Львові Олександр Мороз, як повідомив Василь Терещук, проведе заплановану нараду з головами всіх обласних рад України, на яку виноситимуть два питання. Перше стосується формування бюджету на 2007 рік, а друге — питання безпосередньо до Львівської області — охорона і збереження об’єктів культурної спадщини Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ