Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Мороз поклав квіти до пам’ятників Франку та Шевченку

Сьогодні вранці голова ВРУ Олександр Мороз поклав квіти до пам’ятників Іванові Франку та Тарасу Шевченку у Львові. У цій церемонії також взяли участь голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та заступники голови облради, голова ЛОДА Петро Олійник, а також  голови обласних рад, які прибули до Львова.
 Однак церемонія покладання квітів відбувалась під свист та вигуки «Зрадникам не місце у Львові!» з боку невеликих (відповідно близько 15 чоловік біля пам’ятника Франку та 30 – біля пам’ятника Шевченку) груп мешканців Львова.
Нагадаємо, учора до Львова з робочим візитом прибув голова Верховної Ради України Олександр Мороз. Відразу по приїзді він відвідав Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької та побував на концерті органної музики у Львівському будинку органної та камерної музики. Сьогодні Олександр Мороз візьме участь у засіданні Консультативно-дорадчої ради з питань законодавчого забезпечення місцевого самоврядування та регіонального розвитку при голові Верховної Ради України. Окрім цього, голова ВРУ проведе прес-конференцію та відвідає ВАТ "Агрофірма "Провесінь”. У ході візиту до нашого міста Олександр Мороз розглядатиме також питання різкого погіршення роботи Львівського обласного комітету СПУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ