Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Мороз у Києві зустрівся із депутатами-соціалістами від Львівщини, у Львові ж голову ВР очікують до 10 вересня

Олександр Мороз зустрівся із депутатами-соціалістами від Львівщини — повідомив «Гал-info» голова ЛОК СПУ Євген Таліпов. Щоправда, селекторна нарада лідера СПУ із депутатами від Соцпартії у радах різних рівнів Львівщини відбулася не у Львові, як це планувалося раніше, а у Києві. В нашому ж місті голову Соціалістичної партії, голову Верховної Ради, як повідомив Євген Таліпов, очікують орієнтовно 10 вересня. До цього часу має відбутися ще одна нарада Мороза із місцевими депутатами. На нараду ж у Києві, яка відбулася минулого тижня, прибуло 164 народні обранці-соціалісти від нашої області.
 «На нараді ми обговорили крок Олександра Мороза щодо вступу СПУ в антикризову коаліцію, порадилися як діяти далі. Ми підтримуємо свого лідера і вважаємо, що у ситуації, яка склалася, він вчинив цілком правильно», — наголосив Євген Таліпов.
 Як запевнив голова ЛОК СПУ, вчинок Олександра Мороза жодним чином не похитнув позиції соціалістів на Львівщині і масового виходу партійців з лав Соцпартії не відбулося. Навпаки, за його словами, упродовж червня-липня в обласний комітет СПУ вступило 152 нових члени. Зараз ЛОК Соціалістичної партії України налічує 8 тис. 97 партійців.
 Що ж до подальших дій соціалістів на теренах Львівщини, то, як наголосив Євген Таліпов, Соціалістична партія зараз працює над створенням національно-демократичної коаліції на рівні нашої області, в яку мали б увійти СПУ, «Віче», «Відродження», «Еко+25%» та депутати від «Нашої України», які не згідні з позицією Петра Олійника. Як переконаний Таліпов, нічого страшного у тому, що жодна з цим політичних сил, окрім «Нашої України», не увійшла у Львівську міську та обласну ради.
 «Цими двома радами Львівщина не обмежується», —пояснив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ