Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олександр Свіщов: "Основний акцент буде стояти на розвитку водного поло у всіх містах України"

У Кам’янську відбулась позачергова виборча конференція Федерації водного поло України.

Під час засідання розглянули чотири питання, які стосувались структури ФВПУ. Зокрема обрали віце-президентів федерації водного поло. До керівного складу увійшли четверо людей: Олександр Євтушок, Ігор Якушев, Микола Смірнов та президент федерації водного поло - Олександр Свіщов. Микола Смірнов займатиметься розвитком та популяризацією дитячого водного поло.

Олександр Свіщов

Також утворили виконком ФВПУ, членами новоствореного органу стали троє осіб: Сергій Поляков, Віталій Лісун та президент федерації - Олександр Свіщов.

«Сьогодні багато говорили про популяризацію водного поло України, зокрема, якими способами ми будемо це робити. Усі присутні мене підтримали. Прийняли рішення, аби усі матчі водного поло проводили в режимі онлайн-трансляцій. Хочемо, щоб трансляції були навіть на юнацьких змаганнях. Це поширюватиметься і на регіональні федерації водного поло України. Ми прописали стратегію, як ми плануємо розвивати федерацію водного поло України. Хочемо влітку зробити хороші дитячі спортивні табори. Всі ідеї сьогодні мали позитивну підтримку. Тепер рухаємось вперед і розвиваємо водне поло в Україні. Окрім популяризації нашого виду спорту хочемо зайнятись розвитком дитячого водного поло. Діти - це наше майбутнє. Хотіли б щоб і серед жінок розвалом водне поло. Вірю, що водне поло буде розвиватись у всіх регіонах України. Звісно, є міста, де вже є умови і команди, але у багатьох українських містах, на жаль, не вистачає тренерів, а багато дітей мають бажання займатись водним поло. Зараз основний акцент буде стояти на розвитку водного поло у інших містах. Підтягується Одеса і Ужгород. Незабаром хочемо там проводити змагання і залучати якомога більше дітей, аби розвивати водне поло", - президент федерації водного поло України Олександр Свіщов.

Олександр Свіщов

Під час засідання прийняли рішення про утворення двох комітетів: тренерського і суддівського. Суддівський очолив В’ячеслав Бєлєвцов, керівником тренерського комітету став Сергій Рябченко.

А от у структурі контрольно-дисциплінарного комітету відбулись зміни очолив КДК - Ігор Зінкевич. У склад комітету увійшли ще четверо осіб: Сергій Гончаров, В’ячеслав Білєвцов, Тимур Шилін, Велерій Завізіон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ