Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Третьяков: Призначення Клюєва - це продовження переговорів

"Що ж, я знову виграв парі.Бо був давно впевнений, що Клюєва призначать главою АП. Призначення логічне, але запізніле. Янукович повинен був це зробити ще в 2010-му році", - заначив у коментарі Олександр Третьяков.

"Що це означає для опозиції? Абсолютно впевнений, що це буде означати продовження переговорів з владою. У нинішньому оточенні Януковича Клюєв краще за всіх розбирається в парламентській ситуації, і має великий досвід проведення переговорів - наприклад, під час Помаранчевої революції 2004 -го року. Крім того, Янукович довіряє Клюєву і абсолютно впевнений, що той його не здасть.

Можу спрогнозувати результати таких переговорів. Кабмін піде у відставку, Захарченка призначать секретарем РНБО, а парламент проголосує відстрочку введення диктаторських законів, прийнятих 16 січня, орієнтовно на півроку. Владі це потрібно, щоб підвісити ситуацію і подивитися, як будуть далі розвиватися події.

Також не виключаю, що будуть призначені вибори в Києві.

До чого призведуть такі кроки? Думаю, що результатом політичних домовленостей стане повернення Конституції 2004 -го року. І це буде правильним рішенням. Таким чином, більшість вимог опозиції будуть виконані. За винятком дострокових виборів президента, що було нереально з самого початку протистояння. А переобирати парламент не хоче і сама парламентська опозиція".

3republic.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ