Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олександр Єфремов: Сподіваємося, що мер Львова — людина слова, і нам таки передадуть стадіон «Україна» в довготермінову оренду

Генеральний директор ФК „Карпати” Олександр Єфремов сьогодні на прес-конференції розповів, що займатися великим футболом і соціальною роботою клубу у Львові не тільки не допомагають, але навіть, з незрозумілих причин, перешкоджають. Обласна влада провела тендер і передала колишню базу відпочинку „Янів”, що знаходиться у селищі міського типу Івано-Франкове, на яку претендував клуб і хотів там побудувати футбольну базу. А міська рада ще й досі не передала у довгострокову оренду клубу стадіон „Україна”, попри те, що клуб виконав усі зобов’язання перед Ратушею. Про це «Гал-info» повідомили у Інформаційному центрі ФК «Карпати».
За словами Олександра Андрійовича, база „Янів”, якою, до слова, Львівська обласна рада хотіла увійти у Відкрите акціонерне товариство „Народна команда ФК „Карпати”, дісталася маловідомій фірмі, хоча нібито „Карпати” запропонували найкращі умови. „Викликає питання й сам тендер, тому що проведено його не відкрито, а в обставинах таємничості”, – зазначив Олександр Андрійович. – А закритість завжди провокує думку про нечесність”.
Як розповів Олександр Єфремов, після так званої „зелено-білої” революції, клуб підписав попередній договір. У документі йшлося, що „Карпати” власними силами і за власний кошт проводять реконструкцію стадіону „Україна” і подають Львівській міській раді містобудівне обгрунтування комплексного розвитку спортивної споруди. А Ратуша, своєю чергою, передає „Україну” у довгострокову оренду клубові. Свої зобов’язання „Карпати” повністю виконали. Однак передавати його в оренду клубові ЛМР не поспішає. Складається враження про саботування досягнутих домовленостей, під якими підписувався зокрема і мер міста Андрій Садовий. „Я нещодавно зустрічався з Андрієм Садовим і він пообіцяв, що ЛМР рада виконає домовленості. Отож, сподіваємося, що мер людина слова і нам таки передадуть стадіон в довгострокову оренду”, – заявив Єфремов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ