Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Олександра Коваль стала директором Українського інституту книги

Переможцем конкурсного добору на посаду директора Українського інституту книги визначено Олександру Коваль. Про це повідомили в прес-службі Мінкульту.

Сьогодні, 26 липня,  в Міністерстві культури України відбулося друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду  директора державної установи «Український інститут книги». Після обговорення презентованих  кандидатами програм розвитку закладу, конкурсною комісією з проведення конкурсного добору на посаду  директора державної установи «Український інститут книги» було прийнято рішення рекомендувати  на посаду директора Олександру Коваль.

Представляючи свою програму Олександра Коваль, акцентувала увагу на оновленні стратегії діяльності Інституту книги та організаційного забезпечення, зокрема, це  реформування державних програм «Українська книга» та «Цифрова бібліотека». Одним із своїх перших кроків на посаді вона бачить створення вмотивованої фахової команди та створення експертних груп по різних напрямках діяльності.

На думку Олександри Коваль,  важливими завданнями  Інституту книги є презентація України на міжнародних форумах, налагоджена робота з регіонами, активна інформаційна політика та фандрейзинг.

Публічні презентації проектів програм розвитку закладу також представили кандидати, які були  допущені до участі у другому турі конкурсного добору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ