Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олексій Радзієвський обурений діями львівських правоохоронців

Олексій Радзієвський обурений діями львівських правоохоронців. «Мені відомо про те, що наших однопартійців 4 жовтня ввечері було затримано патрульно-постовою службою і доставлено у Франківський райвідділ міліції. Дивним для мене є тільки те, що після того, як Тарас Адамович пред’явив партійний квиток члена Партії регіонів, з ним почали поводитись, як зі злочинцем: вирвали партійний квиток зі словами, що ви бандити і ваша партія бандитська. Їм було завдано тілесних ушкоджень і близько 3:00 ночі через відсутність складу злочину їх відпустили. Закиди того, що в затриманих вилучили холодну зброю, є неправдою, оскільки ніж, який був вилучений, не є холодною зброєю, його можна придбати у будь-якій крамниці», - зазначив у коментарі “Гал-info” народний депутат України, член фракції Партії регіонів Олексій Радзієвський. 
  “Ми обурені жахливим ставленням працівників УМВС до мирних мешканців. На місці Тараса Адамовича могли би бути ми з вами, і це є жахливо. Стосовно цього інциденту я сьогодні мав розмову з начальником УМВС у Львівській області Віталієм Максимовим, який чомусь був дуже знервований і розмовляв зі мною на підвищених тонах.  Партію регіонів турбує таке ставлення до однопартійців. Я офіційно заявляю про те, що ми візьмемо під жорсткий контроль хід розслідування інциденту, який стався. Я як народний депутат України звернуся у прокуратуру та Міністерство внутрішніх справ з вимогою контролю цієї справи, щоб вона була доведена до кінця. Ми повинні добитись того, щоб подібні випадки більше не відбувались», - зауважив нардеп.        
 Нагадаємо, що 4 жовтня 2006 року близько опівночі у місті Львові біля ринку „Привокзальний” працівники патрульно-постової служби міліції попросили двох молодих чоловіків пред’явити документи, оскільки в одного з молодиків на ремені знаходився ніж. Одним із затриманих виявися член Львівської організації Партії регіонів Тарас Адамович, який пред’явив партквиток. На прохання працівників міліції показати дозвіл на носіння холодної зброї Тарас Адамович почав обурюватися, після чого був доставлений до Франківського райвідділу м. Львова до з’ясування обставин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ