Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олексій Радзієвський переконаний, що 14 червня Партія Регіонів оголосить про створення міжфракційного об’єднання з депутатів усіх фракцій ВРУ

14 червня на наступному пленарному засіданні Верховної Ради України Партія Регіонів оголосить про створення міжфракційного об’єднання з депутатів усіх фракцій ВРУ – повідомив під час прес-конференції народний депутат Олексій Радзієвський. Це міжфракційне об’єднання, як переконаний нардеп, стане базовим для створення майбутньої офіційної коаліції. За його словами, серед «помаранчевих» депутатів з кожним днем зростає кількість незадоволених тим, що «Наша Україна», СПУ та БЮТ ніяк не можуть утворити більшість.
«На першому пленарному засіданні ВРУ за оголошення перерви в засіданні для продовження переговорів про створення більшості проголосувало 240 депутатів, на другому – 227, а 14 червня, я більш ніж переконаний, «помаранчеві» не зможуть набрати більшості, адже серед них є дуже багато незадоволених переговорним процесом. Депутатам вже набридло гратися в політичні ігри і вони хочуть нормально працювати», — наголосив народний депутат. За словами Радзієвського, вступати у майбутнє міжфракційне об’єднання регіоналів члени партії переконують народних депутатів виключно аргументами і в жодному разі нікого не купують, як нагадаємо, на засіданні ВРУ 7 червня заявила Юлія Тимошенко.
«Навіщо нам когось купувати, людина, яка купилась один раз, обов’язково продасться і вдруге», — зазначив Олексій Радзієвський. За його словами, Партія Регіонів веде переговори з усіма без винятку депутатами ВРУ. «14 червня ви всі станете свідками несподіваних подій у сесійному залі ВРУ, в нас є всі підстави сподіватися, що ВРУ нарешті почне нормально працювати, ми оберемо голову парламенту і почнемо формувати новий уряд», — заявив Радзієвський. Щоправда, за його словами, якщо розвиток подій піде не за тим сценарієм, на який сподіваються регіонали, вони готові піти в глуху опозицію і відмовляться від всіх посад в уряді та виконавчих структурах, які їм буде запропоновано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ