Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олексію Івченку пропонують повернутися у владу?

Олексій Івченко до Львова не приїхав. Як повідомив учора на прес-конференції заступник голови КУН, голова ЛОО КУН Микола Пшевлоцький, вчора Олексій Івченко мав зустріч із Президентом України Віктором Ющенком. Йому надійшло запрошення на розмову від глави держави. „За деякою інформацією, на зустрічі говорилося про відповідальну посаду, яка може бути запропонована Олексію Івченку”, -- сказав Пшевлоцький.
 За його слова, на зустрічі також обговорювалося „те, що пропонує суспільству КУН”. За словами Пшевлоцького, роздробленість правих сил досягла крайньої межі, що показали дострокові київські вибори. Конгрес український націоналістів, каже він, пропонує всім правим силам взаємодіяти на основі рівного партнерства, чіткого ідеологічного бачення та навколо політичної лінії Президента України на послідовне державотворення.
Також КУН пропонує нову концепцію економічної політики, робоча назва якої – Концепція національного прагматизму. Вона спрямована на максимальне зростання середнього бізнесу та середнього класу в державі. Як зазначив Пшевлоцький – середній клас -- це основа держави, і саме завдяки цій основі держава і розвивається. Відтак, в Україні потрібно запровадити систему законодавчих нормативних кроків для максимального зростання середнього класу.
Пшевлоцький зазначив, що саме про це Олексій Івченко говорив із Президентом. Проте йшла мова також і про відповідальну державну посаду, яку той може отримати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ