Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олесь Старовойт подав депутатський запит про перевірку фактів в інтерв’ю з Димінським

Під час сьогоднішньої сесії Львівської обласної ради голова ЛОР Мирослав Сеник зачитав депутат запити, які були підготовлені письмово для сьогоднішньої сесії.
Першим з них був депутатський запит члена міжфракційного об’єднання Олеся Старовойта, який вимагає перевірки фактів в інтерв’ю з почесним президентом ФК „Карпати” Петро Димінський, розміщеному на сайті „Обсерватор”. У цьому інтерв’ю Петро Димінський говорить про те, що фінансував окремих депутатів ЛОР минулого скликання, і окремі з них ще сидять у цьому сесій залі Льівської облради 5 демократичного скликання.

Нагадаємо, в інтерв’ю інтернет-виданню „Обсерватор” від 2.06.06 Петро Димінський заявив таке: "Протягом чотирьох років я фінансував наші демократичні сили у Львівській області і справді список цих людей існує, і якщо наші народні обранці і надалі вестимуть себе так, як вони себе ведуть зараз, то я обов’язково цей список оприлюдню для того, щоб люди подивилися, хто там є і скільки коштує для цих людей демократія.
Те, що я допомагав ставити Сендака, просто був такий час. І для мене не стояло питання в тому, чи вийде з нього Цицерон, чи не вийде, для мене стояло інше питання, і я можу повторити те, що сказав на сесії обласної ради, коли обрали Сендака: вся проблема нашої влади у тому, що кожен, хто приходив на цю посаду не до кінця виконував ті, обіцянки, які давав. Тобто кожному із голів облради не вистачало найголовнішого - порядності. А Сендака я знав як порядну людину, за яку я гарантував."

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ