Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник і судді Львівського апеляційного адмінсуду в справі Зварича проходять у статусі свідка. Поки-що

Екс-заступник глави секретаріату Президента, екс-керівник Львівщини Петро Олійник проходить у справі судді Ігоря Зварича в статусі свідка. Також у цьому статусі у справі Зварича проходять інші судді Львівського апеляційного адміністративного суду, які працювали з екс-головою суду.
Як повідомили у Генпрокуратурі, у справі Зварича продовжується збір свідчень.
«Це не виключає, що статус свідка в ході слідства не може змінитися на статус обвинуваченого. Те ж саме стосується і Олійника, якщо буде доведена його причетність до скоєння злочину. Ми продовжуємо працювати по цій справі», – повідомили «Гал-info» у Генпрокуратурі України.
Нагадаємо, Генеральна прокуратура обіцяє найближчим часом прийняти рішення щодо екс-заступника глави секретаріату Президента, екс-керівника Львівщини Петра Олійника. Про це заявив Генеральний прокурор Олександр Медведько, відповідаючи на питання депутатів щодо того, як просувається справа судді Ігоря Зварича під час вчорашньої сесії ВРУ. За його словами, обставини епізоду з Олійником з'ясовуються. «Ми найближчим часом приймемо рішення щодо Олійника», – заявив Медведько.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ