Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Олійник попросив у Януковича гроші на добудову об’їзних доріг, аеропорт та розвиток кордонів

Олійник попросив у Януковича гроші на добудову об’їзних доріг, аеропорт та розвиток кордонів, — про це сьогодні, 30 січня, наголосив на нараді у Львівській облраді голова Львівської ОДА. За словами Олійника, на сьогодні дуже важливими питаннями для Львівщини є добудова об’їзних доріг навколо Олеська та Городка, передача Львівської картинної галереї Міністерству культури, а також питання Львівського аеропорту.
 „Я прошу вас дати доручення долучити військовий аеропорт до цивільного і виділили гроші на реконструкцію львівського аеропорту. Через нерозвинуту структуру аеропорту сьогодні ми дуже багато втрачаємо, адже люди воліють їхати в польський Мешів і вже звідти добиратися повітряним транспортом, куди їм треба”, — наголосив Петро Олійник.
Голова Львівської ОДА також наголосив, що Львівський автобусний завод готовий забезпечити виконання державної програми по замовленню комунального транспорту.
Особливу увагу Петро Олійник приділив розвитку кордонів та наголосив на необхідності виділення коштів на будівництво нових митних переходів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ