Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник привітав мешканців Львівщини з Днем Свободи

Сьогодні, 22 листопада 2006 року, голова Львівської ОДА Петро Олійник привітав мешканців Львівщини з нагоди Дня Свободи — про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської ОДА. Подаємо текст привітання повністю.

«Дорогі краяни! Щиро вітаю Вас усіх з другою річницею Помаранчевої революції, яка увійшла уже в нашу історію як День Свободи. Саме у ці дні, два роки тому, ми чи не вперше за роки незалежності відчули себе єдиною нацією, зі спільною історією, спільною долею, спільним майбутнім. Ми відчули себе європейською нацією, у якої переважають ідеали свободи і демократії. Ми відчули себе нацією, якій притаманна незламна громадянська позиція. Приємно усвідомлювати, що саме Львівська область з першого дня Помаранчевої революції була опорою свободи і демократії. Сотні тисяч мешканців Львова та Львівщини поїхали до Києва, на Майдан Незалежності, відстояти своє право вибору. А перед Львівською Оперою в одному моменті постав свій Майдан, завдяки якому відбулось духовне єднання учасників революції в Києві та Львові. Саме ви, дорогі краяни, стали джерелом революційного руху, надихаючи своїм прикладом багато інших областей України.
Виклики, які постали перед нами та українським народом, перед нашою країною, були нелегкі. Вони до снаги тільки сильним і мужнім людям. Тож пронесімо дух свободи, набутий нами у нелегкі, але емоційно піднесені дні, через наше сьогодення і прийдешні дні. Збережемо ідеали Майдану у вільній, демократичній та заможній Україні».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ