Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олійник взяв участь у засіданні оргкомітету з підготовки українських спортсменів до Олімпійських ігор 2008 року

«2 лютого голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, перебуваючи у Києві, взяв участь у засіданні Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Параолімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, Чемпіонатах світу та Європи», – про це «Гал-info» повідомила прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович.
 «Учасники засідання розглянули питання підготовки збірної команди України до літніх Олімпійських ігор 2008 року, що відбудуться в Пекіні», – зазначила вона.
За словами Петра Олійника, було обговорено можливості здійснення комплексу заходів для підвищення ефективності функціонування навчально-спортивної бази з літніх видів спорту управління спорту Міноборони у м. Львові.
Також було прийнято рішення вивчити питання доцільності використання навчально-спортивної бази „Тисовець” як державного центру олімпійської підготовки національних збірних команд.
Нагадаємо, що Петро Олійник є членом Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Параолімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, Чемпіонатах світу та Європи. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ