Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійнику Міжнародний економічний форум та ярмарок інвестицій сподобався, але наступного року буде змінено його формат проведення

Хоча організація проведення цьогорічного Міжнародного економічного форуму та ярмарку інвестицій є доброю, але наступного року має бути змінено формат його проведення — про це під час прес-конференції з нагоди офіційного закриття VI Міжнародного економічного форуму та ярмарку інвестицій заявив голова Львівської ОДА Петро Олійник.
«Філософія наступного форуму має бути така – 70 відсотків роботи, яка зараз робиться за кілька днів до форуму та під час нього, має бути зроблено за місяць до проведення VII Міжнародного економічного форуму та ярмарку інвестицій. Мають відбуватися зустрічі політиків, які готуватимуть плацдарм для спілкування бізнесу. Потім працюватиме бізнес, працюватимуть мас-медіа, бо від останніх залежатиме те, чи будуть знати про форум лише учасники форуму, чи про нього будуть знати всі. Крім того, презентаційні проекти мають бути анансовані попередньо», - зазначив Петро Олійник.
За словами голови ЛОДА, проведення форумів принесло реальні інвестиції в область. «На 196 відсотків від приросту інвестицій зріс бюджет області порівняно з минулим роком. До 5,8 млрд грн зросли депозитні вклади населення, зменшилась кількість короткострокових вкладів. Люди відчули стабільність. Форум став менш помпезним і більш практичним. Президент в минулому році зробив свою справу, і тепер черга за нами, ми маємо розширити цей форум. Було б дуже добре, якщо перенести його проведення зі Львова в якесь маленьке курортне містечко, як це робиться за кордоном, і зняти навантаження з області. Тоді б можна було б розширити експозицію та роботу секцій», – сказав Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ