Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійнику можуть запропонувати очолити Міністерство ЖКГ, яке збирається створювати уряд, — Кость Бондаренко

Петру Олійнику можуть запропонувати очолити Міністерство житлово-комунального господарства, яке збирається створювати уряд, — прогнозує політолог Кость Бондаренко, на цьому він наголосив у коментарі „Гал-info”. Поряд з тим, на думку Бондаренка, навряд чи саме зараз хтось захоче звільнити Петра Олійника із посади голови Львівської ОДА.
 „Олійник на доброму рахунку в Кабінеті Міністрів, та й взагалі у всіх високих кабінетах Києва. Якихось суттєвих претензій до нього не може бути, адже Львівщина на сьогодні займає одне із перших місць по Україні за соціально-економічними показниками. Отож, якщо Олійника і захочуть звільнити, то хіба для того, щоб запропонувати йому вищу посаду у Києві. Я не здивуюся, якщо йому надійде пропозиція очолити розрекламоване урядом Міністерство ЖКГ, яке незабаром збирається створити Янукович”, — зазначив Кость Бондаренко.
Що ж до приїзду на Львівщину прем’єр-міністра Віктора Януковича, який, нагадаємо, попередньо має відбутися 30 січня, то, на думку політолога, нічого несподіваного від цього візиту чекати не треба. І звільнення з посади голови ОДА Петра Олійника після відвідин Львівщини прем’єром, як це прогнозують деякі політики, не відбудеться.
„Це буде суто робочий візит, й найбільша сенсація, яку треба очікувати від нього, це не якісь кадрові зміни, а те, як львів’яни приймуть людину, проти якої ще недавно так активно протестували”, — наголосив Кость Бондаренко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ