Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Оновлено склад Експертної ради при Представництві Держпідприємництва України у Львівській області

Сьогодні, 1 грудня,  відбулося перше засідання  Експертної  ради при Представництві Держпідприємництва України у Львівській області в оновленому складі. Членами ради стали юристи об’єднань підприємців, громадських організацій. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Представництва Держпідприємництва у Львівській області.
Основні завдання Експертної ради – це  експертиза та підготовка законопроектів та нормативно-правових актів у сфері підприємництва, аналіз діючого законодавства та актів органів державної виконавчої влад і органів місцевого самоврядування. Велика увага буде приділятися підготовці експертних висновків з метою усунення адміністративних чи інших перешкод у розвитку підприємництва.
На сьогоднішньому засіданні Експертної ради розглянуто проект Закону України "Про основні засади державного контролю (нагляду) за господарською діяльністю в Україні". Як зазначив голова Представництва – радник голови Держпідприємництва України у Львівській області Ярослав Кашуба: «Прийняття цього закону сприятиме створенню належних правових умов для взаємовідносин контролюючих органів та підприємців, встановлення єдиного порядку організації та проведення контролю, підвищення рівня захищеності підприємництва, зменшить можливості для зловживань представників контролюючих органів».
Пропозиції та зауваження до законопроекту будуть надіслані в Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ