Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ООС: окупанти тричі порушили режим тиші

Від початку поточної доби, 21 жовтня, на ділянках відповідальності українських підрозділів російсько-окупаційні війська тричі порушили досягнуті домовленості. Про це повідомили у пресслужбі Міноборони.
Фото ООС

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог здійснив кілька пострілів зі стрілецької зброї неподалік Лебединського. Ще один факт порушення режиму припинення вогню зафіксовано поблизу Авдіївки, де противник відкрив вогонь із ручного протитанкового гранатомета.

Ворожий вогонь не становив загрози для наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

Бойових втрат і поранень унаслідок пострілів серед українських захисників немає.

Окрім того, задокументовано проліт ворожого БПЛА типу «Орлан» уздовж лінії розмежування неподалік населених пунктів Мар’їнка та Авдіївка. Наші засоби радіоелектронної боротьби подавили безпілотник противника. Це унеможливило його подальше застосування.

У районі проведення операції належно виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано майже 13 гектарів території та передано на знищення 64 вибухонебезпечних предмети.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Наразі тривають відновлювальні роботи на 10 об’єктах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ