Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оперативна реакція на ініціативи громад є пріоритетом в роботі Держгеокадастру, – Андрій Кавецький

1/2
14 листопада у приміщенні Головного управління Держгеокадастру у Львівській області відбувся особистий прийом громадян начальником Головного управління Андрія Кавецького. Про це повідомила прес-служба ГУ Держгеокадастру у Львівській області.

На прийом до керівника Головного управління за вирішенням земельних питань звернулось 12 громадян, серед них були представники громадських організацій, які захищають інтереси учасників АТО, бойових дій, родичі загиблих військових, представники територіальної громади.

Зокрема на прийомі у керівника побувала Мирослава Синенько – голова Новосілко-Опарської сільської ради Миколаївського району з представниками громади села. Громадою села порушено питання забезпечення своїх мешканців, в тому числі учасників бойових дій, АТО/ООС, земельними ділянками для ведення сільського господарства на території прилеглій до місцевої ради. Андрій Кавецький надав вичерпне роз’яснення, практичні поради для вирішення цього питання в найкоротші терміни.

«Частиною важливої роботи для нашої служби є налагодження належного спілкування з громадянами. Керівники структурних та територіальних підрозділів Держгеокадастру повинні швидко та якісно вирішувати важливі для громадян земельні питання, а завдяки належній увазі від працівників громадяни мають себе комфортно почувати при зверненні до наших підрозділів за захистом та реалізацією своїх прав гарантованих державою, отриманням необхідних роз’яснень.

Наша служба й надалі уважно ставитиметься до ініціатив місцевих рад, громад, зокрема щодо виділення земель учасникам бойових дій, зміни меж чи організації земельних аукціонів. І працівники Головного управління надаватимуть повну підтримку від консультації до затвердження відповідної документації»,- відзначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Всім громадянам надано вичерпні відповіді та роз’яснення норм земельного законодавства.

Для надання вичерпної інформації, роз`яснень громадянам було залучено керівників структурних та територіальних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Довідково: З графіком особистого та виїзного прийому керівництва Головного управління Держгеокадастру у Львівській області можна ознайомитись у  розділі «Графік прийому». Також інформацію про прийом громадян керівництвом Головного управління можна отримати у секторі звернень громадян та доступу до публічної інформації за номером телефону (032) 236-88-25.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ