Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Оперний співак поділився гардеробом з бійцем АТО, що вернув у село: у обох 46 розмір

Посилка із особистих речей оперного співака Василя Сліпака, який нещодавно повернувся із зони АТО, довела колишнього бійця АТО, який вернувся у рідне село, до сліз. Про цю історію у своєму Фейсбуці розповіла Андріана Будновська.

Андріана Будновська: «Зателефонував високий дядько, 195 см, який воював в АТО, демобілізувався, має контузію, ветеран АТО. Каже, Адріано, у мене таке сталося... мало інфаркт не вхопив. Таке сталося, чого ніколи в житті не було. Кажу, що таке, з дружиною щось? (дружина зараз в лікарні). Каже ні, гірше. 

Я отримав посилку, а в ній такі речі, яких я за все життя не мав, навіть однієї такої речі не було в мене. Біле шкіряне взуття, справжня шкіра! Та я кожу, каже, таку ніколи не носив, навіть не знаю, чи їх одягати  – в селі скажуть, що, мов, на війні заробив? Там такі куртки, така сумка, а сорочки такі, як у нас у селі лиш пару крутих людей носять. Каже, не знає, як це носити, бо такого в нього в житті гарного і якісного ніколи не було. Дивлюся на речі, і слів нема.
Дякував – це слабко сказано. Батько двох дітей так говорив, що аж мені щеміло в серці – радів, що такий великий подарунок отримав з Парижа – аж 17 кг.

А навибирав ці 17 кг речей зі свого гардеробу оперний співак Василь Сліпак, який, до речі, також нещодавно повернувся з АТО. Ще б пак, Василь також високий, і взуття 46, як і у бійця з маленького села Володарського району Київської області, тому щойно почув від нас, що чоловік просив якийсь одяг і взуття 46-го, одразу зголосився його одягнути.

Розповіла бійцеві, від кого посилка. Слів не знаходив довго. Був приємно вражений і шокований. А потім каже, передайте тому чоловікові, тому Василеві, що як у мене жінка вилікується і все владнається, я його запрошую в гості. Наостанок сказав, що з війни вернувся його друг, і сьогодні він зайде до нього, і подарує дві майки – з цих, що з Парижа. Каже, просто бо ніколи не матиме змоги щось путнє другові подарувати.

Між іншим, попросила його, щоб не боявся одягати речі ці, а як в селі скажуть що, хай відповідає, що так, за війну отримав, хай і вони йдуть воювати, теж отримають».

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ