Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Опора» погрожує блокувати реставраційні роботи на площі Ринок

У разі невиконання вимог Громадянської мережі «Опора» до міської влади Львова у питанні реконструкції площі Ринок представники «Опори» вдадуться до радикальних дій, зокрема, фізичного блокування реставраційних робіт та блокування техніки. Про це сьогодні, 11 квітня 2006 року, під час прес-конференції повідомив член Координаційної ради Львівського представництва ГМ «Опора» Андрій Шевців.

За його словами, основними вимогами «Опори» є: припинення реконструкції площі Ринок; оприлюднення плану реконструкції; винесення проекту на розгляд незалежної експертної комісії; забезпечення якісного проведення археологічних розкопок.
«Ведуться ремонтно-будівельні роботи на площі Ринок, і вони нібито означають її реконструкцію, але навіть неозброєним оком видно, що щось тут негаразд і потрібно негайно щось змінювати, необхідно рятувати наше місто, — зазначив Андрій Шевців. — На мою думку, влада вмиває руки. Ми вважаємо, що далі уже не можна вести діалог, необхідні дії».
«Завтра об 11 год. має відбутися робоча нарада будівельників, які проводять реконструкцію площі Ринок, і якщо нічого не буде вирішено, ми вдамося до блокування робіт», — додав Андрій Шевців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ