Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Опора” провела під стінами Ратуші акцію з метою привернути увагу до проблеми відсутності діалогу між владою та львів’янами

16 травня активісти Громадянської мережі «Опора» провели вуличну акцію, що відбувалася під стінами Ратуші і мала на меті привернути увагу громадськості та журналістів до проблеми відсутності діалогу між владою та львів’янами. Суть акції полягала у демонстрації плакатів. На плакатах відображався процес руйнування символічної стіни, що сьогодні постала між працівниками міськради та небайдужими до подальшої долі міста громадянами. Про це повідомили у прес-службі ГМ „Опора”.
Приводом до таких дій «Опори» стала прес-конференція австрійських спеціалістів з архітектури та містобудування, які прибули до Львова на запрошення міського голови Андрія Садового. В ході прес-конференції останні наголошували на необхідності ведення діалогу між владою та громадськістю.
Наприкінці зустрічі на площу перед Ратушею вийшов перший заступник міського голови Микола Одуха. Щодо необхідності діалогу між громадськістю та владою він висловився позитивно.
У прес-службі „Опори” зазначили: „… заступник мера повідомив, що «Опора» живе в ідеальному світі, а треба жити в реальному. З цього можна зробити висновок, що тільки ідеалісти дотримуються закону та Конституції. Справжні реалісти, представників яких ми маємо змогу бачити у лавах нашої влади, трактують законодавство по-своєму.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ