Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Опора” прозвітує перед громадськістю за рік своєї діяльності

„Опора” прозвітує перед громадськістю за рік своєї діяльності — повідомив „Гал-info” активіст ГО „Опора” Олександр Неберикут. За його словами, 14 грудня минає рівно рік, відколи Громадянська кампанія „Пора” розпочала діяльність у новому форматі і під новою назвою — Громадянська мережа „Опора”.
 У рамках звіту опорівці, окрім підсумків своєї річної діяльності, також розкажуть про принципи фінансування „Опори”, а також поділяться своїми планами на 2007 рік.
Як наголосив Олександр Неберикут, Громадянська мережа «Опора» є позапартійною та фінансово незалежною загальнонаціональною мережею активістів, громадських організацій, неінституціоналізованих об’єднань громадян, органів самоорганізації населення з горизонтальною (мережевою) структурою та самоврядним управлінням на засадах багатолідерності.
 Мета Громадянської мережі „Опора” полягає у створенні високоефективної самоврядної незалежної волонтерської громадянської мережі, яка б стала опорою для розвитку демократичних процесів та громадянського суспільства в Україні шляхом підвищення індивідуальної відповідальності громадян.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ