Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Опора” вимагає від Президента захистити інтереси народу

Громадянська мережа „Опора” звернулася до Президента України, лідерів демократичних, патріотичних політичних сил і всіх українців з приводу політичної ситуації в країні.
„На жаль, майже за два роки після демократичних перетворень, ми знову змушені констатувати загрозу відродження та реваншу кучмізму з подальшою деградацією політичної системи як такої, - йдеться у зверненні. - Український політикум виявився неготовим ні до політичної реформи, ні до системи обрання народних депутатів та депутатів місцевих рад за партійними списками, про що свідчить їх низький якісний рівень та відсутність відповідності та партійної культури.”
Громадянська мережа „Опора” закликала Президента України Віктора Ющенка, керуючись виключно Конституцією, вжити всіх заходів для подолання кризи, а також закликає всі помаранчеві сили до об’єднання заради виходу з ганебної для Парламенту та України ситуації і за спільним столом переговорів розробити план дій, керуючись виключно Конституцією України та інтересами України. Ми закликаємо відмовитися від власних політичних, бізнесових, партійних амбіцій та інтересів заради майбутнього. 
„Ми вимагаємо у Президента України Віктора Ющенка захистити інтереси народу та цінності демократії і не подавати на затвердження Верховній Раді України кандидатуру Віктора Януковича як представника кучмістського режиму, проти якого ми разом у 2004 році виходили на Майдан, відстоюючи незалежність України та зміну системи антинародної влади, безпосереднім представником якої є Янукович. Ми закликаємо Президента України Віктора Ющенка об’єднати всі проукраїнські політичні сили та громадські об’єднання навколо ідеї захисту суверенітету України особливо у період, коли антиукраїнські політичні сили намагаються захопити владу у країні антиконституційним шляхом”, - йдеться у зверненні „опорівців”. Повідомили в прес-службі ЛОО ГМ „Опора”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ