Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найпродуктивніші і найпасивніші нардепи Львівщини серед мажоритарників

Протягом перших півтора року роботи Верховної Ради дванадцять народних депутатів, обраних в одномандатних округах Львівщини, долучилися до розробки 367 законодавчих ініціатив з-поміж 6166 зареєстрованих. Про це сьогодні, 27 квітня, в коментарі Гал-інфо розповів аналітик Львівського представництва мережі ОПОРА Тарас Радь.

«Трійку найбільш активних законотворців Львівської області займають Володимир Парасюк, Оксана Юринець і Ярослав Дубневич, які стали співавторами 66, 64 і 60 законодавчих ініціатив відповідно. Натомість найменш активно законотворчою діяльністю займалися Андрій Лопушанський, Андрій Кіт і Тарас Батенко, на рахунку яких 16, 18 і 22 законодавчі ініціативи», - стверджує Тарас Радь.

Експерти ОПОРИ також відзначають, що лише 66 з 367 законодавчих ініціатив, зареєстрованих нардепами, адресовано проблемам конкретного округу чи загалом регіону.

«Найбільша кількість ініціатив напрацьована у темі вугільної промисловості, нафти й газу (14), а також у актуальній темі децентралізації (12). Трохи менше – по 9 – транскордонному руху й гуманітарному блоку», - підсумовує Радь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ