Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Опора» збільшила кількість вимог до львівського міського голови та депутатів міськради

ГМ «Опора» збільшила кількість вимог до львівського міського голови та депутатів міськради. Про це йдеться у відкритому листі «Опори» до депутатів Львівської міської ради. Окрім тимчасового призупинення реставраційних робіт на площі Ринок, члени «Опори» також вимагають до моменту погодження і доповнення проектної документації припинити будівельні роботи на площі Катедральній та вулиці Руській.
Крім цього, активісти «Опори» вимагають, щоб влада провела службове розслідування щодо посадових осіб, відповідальних за проведення несанкціонованих будівельних робіт, а також створила незалежну комісію для перевірки цільового використання державних коштів та коштів місцевого бюджету, виділених до святкування 750-річчя Львова.
Активісти «Опори» також ініціюють відміну ухвал ЛМР, прийнятих всупереч чинному пам’ятко-охоронному законодавству та вимогам ЮНЕСКО, які дозволяють узаконити самовільну забудову. Активісти ГМ «Опора» виступають за прозоре та відкрите прийняття нового генерального плану, а також відмову від спорудження підземних автостоянок в центрі міста на території історико-архітектурного заповідника. На майбутнє члени «Опори» планують заборонити будь-яке будівельне втручення на території історико-архітектурного заповідника без проектно-кошторисної документації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ