Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Опора» знов заблокувала роботу будівельної техніки на площі Ринок

Сьогодні, 18 квітня, від 8.00 близько 40 активістів громадянської мережі «Опора» знов заблокували проведення ремонтних робіт на площі Ринок. Молоді люди прикували себе наручниками до всіх шести одиниць техніки, яка зараз перебуває на площі Ринок. Як розповів «Гал-info» один з активістів мережі Андрій Шевців, причиною сьогоднішньої акції є те, що усне розпорядження виконувача обов’язків міського голови Зеновія Сірика припинити роботи не виконується, зокрема вчора площу Катедральну знов заливали бетоном. «Це означає, що хоча Зеновій Сірик і визнав незаконність проекту, він впевнений, що змін не буде, тобто пошумлять і заспокояться, роботи успішно доведуть до кінця і за деякий час про це всі забудуть», – сказав «Гал-info» Андрій Шевців.
До опорівців виходили перший заступник міського голови Василь Кравців, а пізніше Зеновій Сірик. Вони запевнили, що роботи вже припинено. Проте саме в цей час, як стверджує Андрій Шевців, по вулиці Краківській під’їхала машина з бетоном.
Поки активісти «Опори» блокують роботу техніки, будівельники працюють вручну. На площі Ринок також перебувають працівники міліції, які за словами Андрія Шевціва, дуже доречні, оскільки вже було кілька інцидентів. Зокрема, один з прорабів, у якого намагалася взяти коментар журналістка, почав її штовхати.
Блокувати ремонтні роботи опорівці планують весь робочий день. Щодо своїх подальших дій вони ще не визначилися, кажуть – це залежатиме від кроків міської влади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ