Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опорівці підготували депутатам міськради шпаргалки

Сьогодні уже вп’яте опорівці проводять акцію щодо несправедливості тарифів. Зокрема, сьогодні представники ГМ „Опора” роздавали депутатам шпаргалки, в яких ішлося про те, що потрібно робити депутатам, щоб формування тарифів на теплопостачання та підігрів води був прозорим та обґрунтованим.

Як розповів „Гал-іnfо” представник ГМ „Опора” Олександр Неберикут, під час сесії студенти готують шпаргалки, якщо вони не знають предмету. „Ми вважаємо, що депутати зовсім не обізнані з темою формування тарифів і тому написали їм ці шпаргалки, в яких у десяти пунктах розповідається про порядок формування тарифів і вказано, що потрібно зробити, щоб зрозуміти цю процедуру, оскільки ми вважаємо, що депутати, не розуміючи процедури формування тарифів і їх складових, просто вичікують, тоді як їм потрібно діяти на благо мешканців”, – зазначив Неберикут.
У шпаргалці, зокрема, першим пунктом є настанова переглянути передвиборну програму своєї політичної сили і пригадати свої обіцянки виборцям. Далі зазначається, що депутат повинен уважно прочитати проект рішення про 2-ставковий тариф на підігрів води та послуги опалення, відвідати громадські слухання, при чому підготувавши зауваження та пропозиції. Якщо щось не зрозуміло – подати депутатський запит.
9-й пункт цієї шпаргалки говорить про те, що, керуючись законом, здоровим глуздом та відповідальністю перед виборцями, депутат повинен проголосувати проти незаконного рішення виконкому.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ