Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція не має брати участь у керівних органах – Петро Олійник

Голова Львівської ОДА Петро Олійник не вважає, що БЮТ має право називати себе опозицією і відкидає всі звинувачення щодо політичного тиску: “Це неправда, що БЮТ є опозиція, бо опозиція не має брати участь у керівних органах, а в них є і голова бюджетного комітету, і заступник голови обласної ради. Раніше від БЮТ був лише один голова РДА – Самбірської, а тепер вони мають два голови у Золочівському та Самбірському районах. І вони втратили свій шанс щодо Сокальської РДА, коли першого заступника голови РДА не включили у виборчий список, і він вийшов з партії. Цю людину я подаю, причому я навіть не знав, що він був у „Батьківщині”, – сказав сьогодні, 25 травня, під час брифінгу Петро Олійник.

Щодо ВО “Свобода” та УНП, голова ЛОДА зазначив, що не може запропонувати їм подати свої кандидатури, оскільки вони оголосили себе опозицією. “Я шаную їх вибір, ми демократичне суспільство і опозиційна робота йде через комісії, через комітети, партійні організації”, – додав Петро Олійник.
Він також запевнив, що не допустить втручання в роботу виконавчої влади будь-якого представницького органу, але в понеділок на сесії виступить перед Львівської обласної радою з інформацією щодо звільнення та призначення голів РДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ