Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція не має іншого виходу, як формування єдиного мажоритарного списку – Стецьків

Підписавши угоду про спільні дії, опозиція спалила за собою мости, і тепер у неї немає іншого виходу, як формування єдиного списку кандидатів на мажоритарних округах. Інакше немає чого йти на вибори. Про це в коментарі Гал-інфо заявив народний депутат, член НУНС Тарас Стецьків.

За словами депутата, опозиція досягла домовленості по трьох ключових пунктах – єдина ідеологічна платформа на виборах, узгодженість дій у виборчих комісіях та формування єдиного списку кандидатів у мажоритарних округах.

«Єдине, що залишилось неузгодженим, – це те, як ми йдемо на вибори у пропорційній частині – однією колоною чи кількома. Я особисто прихильник того, щоб йти однією колоною. Однак це ще буде узгоджуватися, будуть проведені відповідні соціологічні дослідження, обговорення тощо» – каже Стецьків.

За його словами, етап формування єдиного мажоритарного списку практично найважчий. При цьому будуть враховувати як рейтинг партії, так і особисті якості кандидата, його чесність, патріотизм, порядність та авторитет в громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ