Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція сфальсифікувала підписи за позачергову сесію, - регіонал

Десять народних депутатів, які поставили свої підписи про проведення позачергової сесії Верховної Ради, перебувають закордоном. Про це в ефірі 5 каналу у четвер заявив депутат від партії регіонів Владислав Лук'янов.

"Вони відсутні на території України і їхні підписи, або підкладені, або сфальшовані", - сказав він.

" Я звертаюся до очільників прокуратури, МВС та СБУ з тим, щоб було проведено розслідування і були уточнені підписи депутатів...", - сказав він.

Водночас, у прес-службі "УДАРу" заявили, що управління кадрів апарату Верховної Ради не визнало дійсними і не врахувало підписів 7 народних депутатів за скликання позачергової сесії.

"З них 5 від депутатів фракції "УДАР". Зокрема, і голови партії Віталія Кличка", - заявляють в "УДАРі".

"В управлінні кадрів вирішили, що власноруч поставлений мною підпис - не мій, оскільки не співпадає з підписом в особовій справі", - зазначив Кличко.

"Заявляю, що мій власноручний підпис стоїть і в підписних листах за позачергову сесію, і на депутатській присязі, і в судових позовах на неправомірність дій спікера і депутатів під час голосувань у ВР, і під заявою в Генпрокуратуру", - сказав він.

Як відомо, у середу повідомлялося, що три опозиційні фракції зібрали 158 підписів депутатів та звернулися до глави ВР з конституційною вимогою скликання позачергову сесію.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ