Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція ухвалила Угоду про спільні дії Об’єднаних опозиційних сил

На засіданні опозиційних партій у п’ятницю, 20 січня, було ухвалено Угоду про спільні дії Об’єднаних опозиційних сил. Про це заявив в інтерв’ю журналістам лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк. Текст Угоди буде оголошений 22 січня під час відзначення Об’єднаною опозицією Дня Соборності на Софійській площі в Києві, повідомила прес-служба «Фронту Змін».

Арсеній Яценюк переконаний у критичній необхідності того, щоб опозиція йшла об’єднаним фронтом. «Така необхідність підтримана всіма, й зараз в опозиційному таборі немає жодних протиріч. Тому що політикум почав розуміти, що він них залежить майбутнє країни. Це велика відповідальність і високі сподівання українців на зміни, які в першу чергу асоціюються з опозицією», - підкреслив він.

Усі ті, хто є справжніми демократами, хто бореться задолю України і українців, підписали цю Угоду, заявив Арсеній Яценюк: «Не йдеться про існування окремих політиків. Ми піднялися набагато вище – і сказали, що від того, наскільки ми єдині в постановці й досягненні цілей, залежить доля країни і кожного українця», - наголосив лідер «Фронту Змін».

Після підписання Угоди про спільні дії Об’єднаних опозиційних сил, на його переконання, опозиція отримала кредит довіри від українців. «Ми маємо повернути його сторицею – і це означатиме, що виграла країна й українці та що опозиція виправдала сподівання. Я і мої колеги з опозиції, які реально усвідомлюють свою відповідальність, не дозволимо повторитися помилкам минулого».

Арсеній Яценюк також повідомив, що 22 січня представники Об’єднаних опозиційних сил відзначать День Соборності України на Софійській площі у Києві, де й буде оголошено текст Угоди. «Ми заявимо про єдність України, єдність українського народу і єдність українського демократичного політикуму. Ми запросили на Софійську площу людей із усієї України. Досвід 3 грудня (акція «Фронту Змін» «України проти Януковича». – ред..) довів, що українці здатні боротися за свої права і свободу», - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ