Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція виробила ще один проект по Тимошенко

Опозиція пропонує на позачергове засідання Верховної Ради, що відбудеться 13 листопада новий законопроект, який має дозволити Юлії Тимошенко виїхати на лікування за кордон.

Як повідомляє прес-служба Батьківщини, опозиція пропонує взяти за основу проект, напрацьований робочою групою представників опозиційних фракцій разом з місією Кокса-Кваснєвського.

Згідно з текстом,  вони виступають за дозвіл судом виїжджати ув'язненим за кордон за умови, що вони протягом 365 днів безперервно перебували на стаціонарному лікуванні в лікувальних закладах України і таке лікування не призвело до їхнього повного видужання.

 

"Рішення про лікування за кордоном приймає суд за заявою самої засудженої особи або її захисника або близького родича або уповноваженого представника пенітенціарної установи, в якій така особа відбуває покарання впродовж п'яти днів з момент надходження такої заяви", - сказано у проекті.

"До заяви про лікування за кордоном додається лист медичної установи іноземної держави про згоду прийняти таку особу на лікування", - сказано у проекті.

Як повідомлялося, фракція ПР виступає за розробку нового законопроекту про дозвіл виїзду ув'язненим для лікування за кордон за умови компенсації завданого в Україні збитку й зобов'язання повернення після лікування для подальшого відбування покарання.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ