Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція висуватиме в проблемних округах своїх переможців, – Томенко

Кандидати від опозиції, які перемогли у п’яти проблемних округах, мають бути єдиними кандидатами від опозиції і на перевиборах у цих округах. Про це заявив народний депутат Микола Томенко (фракція «Батьківщина»).

«Що стосується опозиції, то у нас немає предмета дискусії. Ми дотримуємося тієї точки зору, що всі наші кандидати, які, на нашу думку, в п’яти округах перемогли, будуть єдиними кандидатами від усіх трьох політичних сил. Якщо в окрузі йшов, наприклад, Левченко від «Свободи», то «Батьківщина» і УДАР мають підтримати Левченка, якщо йшов Булатецький від «Батьківщини» в Черкасах, то УДАР і «Свобода» мають підтримати його», – сказав Томенко.

За його словами, тепер усі політичні сили не мають морального права висувати інших кандидатів у цих округах.

При цьому Томенко зазначив, що в окрузі в Севастополі, де переміг Павло Лебедєв, що став потім міністром оборони, опозиція визначить свою позицію.

У п’яти одномандатних округах ЦВК визнала неможливим встановити результати виборів до парламенту, а Верховна Рада рекомендувала ЦВК призначити повторні вибори в цих округах. Йдеться про округ №94 (Обухів, Київська область), №132 (Первомайськ, Миколаївська область), №194, №197 (Черкаська область), №225 (Київ, Шевченківський район).

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ