Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція завдає шкоди іміджу України, – Єфремов

Глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що опозиція завдає великої шкоди Україні, коментуючи прохання лідерів фракцій "НУ-НС" Миколи Мартиненка і "БЮТ-Батьківщина" Андрія Кожем'якіна поставити на порядок денний питання про позбавлення української делегації повноважень представляти Україну в ПАРЄ.

"Партія регіонів вважає, що опозиція завдає великої шкоди Україні ... Стільки ненависті, шкоди, скільки завдає нині опозиція, Україна не завдавали навіть жорстокі вороги ... Думаю, що наступним кроком Кожем'якіна і Мартиненко буде звернення до Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) з проханням позбавити України членства в асамблеї ", - цитує Єфремова прес-служба Партії регіонів у понеділок, повідомляють Подробности.

Раніше "Українська правда" з посиланням на свої джерела з Страсбурга, де проходить зимова сесія ПАРЄ, повідомила, що 18 січня президенту ПАРЄ Мевлюта Чавушоглу надійшов лист за підписом Кожем'якіна і Мартиненка з проханням усунути дисбаланс в українській делегації, оскільки 3 члени української делегації, зазначених , як представники опозиції, не є такими і "приєдналися до Партії регіонів": Валерій Писаренко, Володимир Пилипенко (обидва - позафракційні, обрані за списками БЮТ) і Олександр Фельдман (член фракції Партії регіонів, обраний за списками БЮТ).

У кінці листа опозиція просить президента ПАРЄ не визнавати мандати цих трьох депутатів і поставити до порядку денного питання про позбавлення української делегації повноважень представляти Україну в ПАРЄ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ