Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиційні фракції Львівської облради готують недовіру новому голові ОДА

Новому голові Львівської ОДА Олегові Салу депутатський корпус Львівської облради готується висловити недовіру. Про це стало відомо Гал-інфо від представників опозиційного табору.

Зокрема, така позиція опозиційних фракцій погоджена на загальнонаціональному рівні лідерами опозиційних сил від «Свободи», УДАРу та «Батьківщини».

Наразі вирішується, чи для цього збиратимуть позачергову сесію, чи це питання вноситимуть з голосу на шостому пленарному засіданні Львівської облради, яке відбудеться у вівторок, 12 листопада.

Як повідомила в коментарі Гал-інфо нардеп Ірина Сех, в опозиційному середовищі нині відпрацьовують спільну позицію та вирішують питання проведення позачергової сесії.

«Наша позиція категорична – голосування за недовіру має бути відкритим. Голосування таємне, але депутати можуть робити так, як робить «Свобода» - показувати свої бюлетені з позначкою», - зазначила Ірина Сех.

Як стало відомо Гал-інфо, позачергову сесію можуть провести 8 або 11 листопада. Однак, як повідомили нам депутати, наразі підписи на проведення такої сесії ніхто не збирав.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ