Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиційні сили ідуть на вибори до Верховної Ради України окремо, тому що окремо йдуть помаранчеві – Ігор Шурма

Опозиційні сили ідуть на вибори до Верховної Ради України окремо, тому що окремо йдуть помаранчеві – зазначив 20 березня під час ток-шоу „Незалежний вибір” в ефірі радіо „Львівська хвиля” голова Львівського обласного опозиційного блоку „Не ТАК” народний депутат Ігор Шурма.
„Всі політичні процеси взаємовпливають один на одного: розкололася помаранчева команда – пішла окремо на вибори й опозиція”, - зазначив Ігор Шурма. Щоправда, за його словами, у майбутній ВРУ опозиційний блок „Не ТАК” і Партія Регіонів обов’язково утворять єдину коаліцію. За словами ж голови ЛОО Партії Регіонів Олексія Радзієвського, Партія Регіонів пішла на вибори окремо від інших політичних сил, бо відчуває в собі достатньо потуги, щоб самостійно перемогти на виборах.
У помаранчевих же думки стосовно того, чому не вдалося створити єдину національно-демократичну команду, розділилися. За словами голови виборчого штабу блоку „Пора”-ПРП  у Львівській області Тараса Стецьківа, „Пора”-ПРП іде на вибори окремо, щоб зібрати голоси виборців, які розчарувалися в НУ та БЮТ через їхні взаємі свари. Голова ЛО виборчого штабу БЮТ Степан Курпіль переконаний, що йдучи на вибори окремо, помаранчеві партії та блоки можуть здобути значно більше голосів, ніж якщо б вони йшли єдиною командою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ