Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиційний блок „Не Так!” на виборах міського голови Львова підтримує Андрія Садового — Ігор Шурма

Опозиційний блок „Не Так!” на виборах міського голови Львова підтримує Андрія Садового — заявив 21 березня під час прес-конференції Ігор Шурма. За його словами, таке рішення рада обласного блоку прийняла на своєму засіданні 20 березня. Сам Андрій Садовий, за словами Ігоря Шурми, про ініціативу блоку „Не так!” поки що не знає, проте, як переконаний народний депутат, якщо Андрій Садовий буде далекоглядним, то обов’язково оцінить пропозицію блоку.
„Вибір, кого підтримувати, для нас буде дуже нелегкий. Багато членів блоку наголошували на  тому, що ми повинні підтримувати Петра Писарчука, оскільки він колись був членом нашої партії. Проте я особисто завжди найбільше зневажав політичних зрадників, які перебігають з однієї партії в іншу, особливо, якщо політична сила, яку вони покидають, переживає не найкращі часи. Ми також як можливого кандидата розглядали Василя Куйбіду, і хоча я особисто не маю нічого проти Куйбіди, все ж вважаю, що за часів його керівництва Львів переживав далеко не найкращі часи. Крім того, підтримати Василя Куйбіду означало дати можливістиь керувати в місті Ярославу Кендзьору, а цього я вже не можу дозволити аж ніяк. Звичайно, в Андрія Садового також не найкраще оточення, його підтримує „Пора”, яка намагалася чинити провокації проти соціал-демократів, а також Петро Олійник, однак, я думаю, що Андрій Садовий як молодий, розумний політик після виборів зможе відмежуватись від негативного впливу свого оточення”, — зазначив Ігор Шурма.
За словами народного депутата, його блок готовий не тільки надати політичну підтримку Андрієві Садовому, а й готовий фінансово допомогти в утриманні об’єднання „Самопоміч”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ