Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиційний блок “Не ТАК!” вже зафіксував перші порушення виборчого законодавства під час голосування

Основні порушення, які зафіксував опозиційний блок “Не ТАК!” під час виборів станом на ранок 26 березня, — це невчасне відкриття виборчих дільниць, вхід кількох осіб у кабінки для голосування зі згоди голови комісії, також передачу бюлетенів іншим людям, — повідомив 26 березня під час прес-конференції голова Львівського обласного опозиційного блоку “Не ТАК!” Ігор Шурма. Так, за його словами, у 112 ТВО з запізненням відкрилися шість виборчих дільниць, у 113-му — п’ять. На виборчій дільниці № 41 ТВО 112 бюлетені зберігалися у комп’ютерному класі.
“На 108 виборчій дільниці 113 ТВО на дільницях немає виборчих плакатів, а на 79 дільниці 113 округу в кабіни для голосування заходять по декілька людей. 107 виборча дільниця 113 ТВО завжди була розміщена на Хотинській, у СЗШ № 59, на цих виборах дільницю перенесли у СЗШ № 56, однак завчасно виборців про це не повідомили”, — наголосив Ігор Шурма.
Втім, порушення, які наразі виявили спостерігачів від блоку “Не ТАК!” під час голосування на Львівщині, за словами Ігоря Шурми, хоча і є грубим порушенням законодавства, але причиною для визнання виборів недійсними стати не можуть.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ