Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозицію може об'єднати тільки одне - велика помилка Януковича, - Гриценко

Розрізнену українську опозицію можуть об’єднати лише загрози: продовження терміну перебування на території України Чорноморського флоту РФ, утворення газотранспортного консорціуму на основі вітчизняної ГТС. Тоді сядемо за один стіл, усі опозиціонери”, – заявив учора, 24 березня, на прес-конференції в Івано-Франківську Анатолій Гриценко, – повідомив власкор Гал-інфо.

  

“Треба віддати належне команді Януковича за  швидке призначення посадовців, - наголосив Гриценко, жартома  уточнивши перед тим, що не він призначений  губернатором Херсонської  області, що це інший Анатолій Грищенко, колишній голова Кримського парламенту. “Інше питання, що, ці призначення робить сам Янукович, “причому у парламент дали інші прізвища, зокрема Порошенка,  а випливали зовсім інші, чимало з тих, хто призначений,  далекі від розуміння того, куди їх призначили”.

 

Гриценко думає,  що так само швидко “вони зроблять державний бюджет на цей рік, але  місяць часу уже втрачено, зокрема, Президент Янукович не вніс до парламенту жодного законопроекту.

 

Водночас Президент вже встиг зробити низку небезпечних кроків: скасував місцеві вибори, утворив коаліцію антиконстиуційним способом; на посаду керівника СБУ призначив медійного магната Хорошковського, проти призначення якого був лише Гриценко, залишив на посаді голови НБУ Стельмаха, який “розбазарив 100 мільярдів і за це не відповів, а Ющенко дав йому орден”; переніс до 1 січня 2011 року закон  про посилення боротьби з корупцією,   який передбачає декларування усіма чиновниками своїх статків і обмеження їх у сфері бізнесу”; дотепер нема РНБО, а “весняна повінь дає про себе знати”... 

           

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ