Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оприлюднено бюлетень «Екологія Львівщини – 2009»

Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області за сприяння обласного фонду охорони навколишнього природного середовища підготувало черговий бюлетень „Екологія Львівщини - 2009”, який поєднує матеріали Регіональної доповіді про стан навколишнього природного середовища в Львівській області за 2009 рік та Екологічного паспорту. Про це повідомила прес-служба управління.

Видання підготовлене для широкого кола громадськості, небайдужої до екологічних проблем Львівщини.

Так, фахівці у бюлетені можуть знайти інформацію про динаміку змін екологічної ситуації нашої області, студенти - матеріал, який сприятиме розвиткові їх екологічної свідомості. Зацікавлені мешканці матимуть можливість познайомитись зі станом повітря, яким дихаємо, і води, у якій купаємося, з природною спадщиною Львівщини тощо.

Інформацію у бюлетені „Екологія Львівщини - 2009” подано у текстовому та графічному вигляді. Ілюстративний матеріал поданий у вигляді графіків, карт, таблиць та фотографій.

З електронною версією бюлетеня „Екологія Львівщини - 2009” можна ознайомитися на ВЕБ-сторінці Держуправління за адресою: www.ekology.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ