Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оприлюднено текст розпорядження Зеновія Сірика “Про призупинення робіт на площі Ринок”

Учора, 20 квітня, під час підсумкового брифінгу виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик повідомив про підписання розпорядження “Про призупинення робіт на пл. Ринок”. Подаємо цей документ повнотекстово:
“Враховуючи службову записку управління охорони історичного середовища від 18.04.2006р. № 06/910, позицію громадськості стосовно проведення робіт з упорядження та реконструкції інженерних мереж на пл.Ринок:
1. Продовжити проведення робіт з відновлення покриття на вул.Театральній з 15.00 год. 19.04.2006р. з метою відновлення по ній руху транспорту.          
Відповідальні:  начальник управління капітального будівництва, представник громадського об'єднання "Опора" А.Шевців.
2. Призупинити роботи на пл.Ринок, крім археологічних досліджень та  відновлення  інженерного  забезпечення  будинків  (в  частині водопостачання та водовідведення), з "15.00 год. 19.04.2006р. до погодження проектної документації відповідно до чинного законодавства.
Відповідальні: начальник управління капітального будівництва, представник громадського об'єднання "Опора" Андрій Шевців.   
3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови.”
Нагадаємо, з 15.00 19 квітня на площі Ринок розпорядженням в. о. міського голови Львоав Зеновія Сірика призупинено всі ремонтні роботи до отримання всіх погоджувальних дозволів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ