Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Орендар львівського готелю «Київ» не поспішає робити там п’ятизіркову «Асторію»

Орендар та суборендар готелю «Київ» знищують будівлю на Городоцькій. Вони зняли частину даху, познімали всюди підлоги, зруйнували перегородки, а у підвалі викопані численні ями, які загрожують цілісності фундаменту. Про це сьогодні, 18 лютого, під час сесії Львівської міської ради заявив у своєму запиті депутат Іван Василишин.

 

За словами Василишина, у орендарів немає жодного плану реконструкції готелю, вони просто свідомо доводять майно міської громади до руйнування.

 

Василишин зауважив, що про ситуацію поінформовано міського голову Андрія Садового та начальника управління комунальної власності Євгена Климовича, однак вони не відреагували.

 

Також під час сесії було виголошено протест прокурора міста на ухвалу про приватизацію готелю «Київ». Депутати залишили його без розгляду.

 

Нагадаємо, орендарем готелю «Київ» є луцьке ВАТ «Готель Україна», суборендарем – ТзОВ «Готель «Асторія». Право оренди готелю «Київ» терміном на 25 років ВАТ «Готель Україна» здобуло під час аукціону 11 липня 2007 року, запропонувавши сплати в міську казну 5 млн 100 тис. гривен.  За умовами конкурсу, реконструкція готелю мала розпочатися не пізніше, ніж через два роки з моменту отримання дозволу на роботи та не пізніше, ніж через три року з моменту укладання договору про оренду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ