Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Орест Олеськів: на ремонт 10 проблемних перехресть потрібно понад 8 млн грн

Сьогодні, 5 квітня, під час комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міської ради начальник управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Орест Олеськів розповів про кількість проблемних ділянок на дорогах Львова та про план їхньої модернізації.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Орест Олеськів повідомив, що розробили документ, у якому виділили 10 проблемних перехресть,  які цьогоріч можна модернізувати. Серед проблемних ділянок перехрестя вул. Любінська-Кульпарківська-Любінська-Виговського, вул. Кульпарківська-Антоновича, вул. Окружна-Сяйво-Городоцька, вул. Княгині Ольги-Володимира Великого, вул. Зелена-Пасічна.  Для деяких проблемних ділянок ще потрібно провести додаткові обстеження і визначити конкретні заходи з їхньої модернізації. 

“Ми обрали 10 найбільш проблемних перехресть на дорогах Львова, але загалом проблемних ділянок у місті близько 72. 43 з них - це ділянки з високим ризиком ДТП”, - зазначив Орест Олеськів. 

До переліку ділянок також додається орієнтовна вартість проєкту. Загалом за інформацією Ореста Олеськіва на модернізацію 10 проблемних перехресть Львова знадобиться понад 8 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ