Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Органному залі започаткували новий жанр. Органний Стендап

14 квітня Львівський Органний зал розбив усі стереотипи та вщент розірвав усі шаблони, які були нормою з початку поширення органної музики у світі.

Для більшості людей - орган - це те, що має звучати та супроводжувати мессу, це стала норма. Цього разу команда органного залу вирішила показати, що орган, як і суспільство йде в ногу з часом, він модернізується, а органісти - мають свої непоказані таланти.

Цього разу до з унікальним концертом до Львова завітав київський органіст Володимир Кошуба, який грав на найбільших та найвідоміших органах не лише у Європі, але й по всій земній кулі. Також, він єдиний з-поміж українських інструменталістів, хто виступав у паризькому соборі Нотр-Дам та на знаменитих музичних фестивалях у Зальцбургу.

Стендап шоу Володимира Кошуби - виявився ковтком свіжого повітря для органних концертів. Майстерне виконання найвідоміших творів ґеніїв класичної музики, у супроводі влучного та дотепного гумору - це експеримент, який зачепив усі вікові категорії - від підлітків до старшого покоління. Це робилося вперше не лише у Львові, але у всій Україні, і організатори дуже сподіваються, що такий формат концертів набере поширення та завоює увагу відвідувачів, змінивши їхнє звичне, стереотипне сприйняття органних концертів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ